Burizóny

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 1. 6. 2012 v kategorii DEZERTY a NEPEČENÉ DOBROTY, přečteno: 5015×
dezerty/img-0679.jpg

PRÍSADY:

300 g kryšt.cukru

1sladené Salko

1 Hera

2 balíky burizónov 

POSTUP:

Kryštálový cukor upálime na karamel. Pomaly prilejeme salko a miešame, kým sa zmes nespojí. Nakoniec pridáme jednu heru a vymiešame do hladka. Do hotovej zmesi nasypeme burizóny a tvarujeme malé guľky.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a šest