Jahodový mousse

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 29. 5. 2012 v kategorii DEZERTY a NEPEČENÉ DOBROTY, přečteno: 420×
img-1529.jpg

PRÍSADY:

3 plátky bezfarebnej želatíny

250g čerstvých jahôd + pár jahôd na ozdobu

100g práškového cukru

200g šľahačkovej smotany

1 vanilkový cukor

trochu citrónovej šťavy

POSTUP:

želatínu necháme napučať na 10 min. v studenej vode. Jahody s práškovým cukrom rozmixujeme, pridáme aj trochu citrónu. Napučanú želatínu rozpustíme v hrnci a pridáme 3PL rozmixovaných jahôd, poriadne rozmiešame a prilejeme aj zvyšok jahodovej zmesi. Dáme na 20 min. chladiť. Zatiaľ si vyšľaháme šľahačku s vanilkou do tuha. Nakoniec všetko spojíme, dáme do pohárov a chladiť na cca 2hod. pred podávaním ozdobíme čerstvými jahodami.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel třináct a sedm