Jogurtový krém s banánom a krokantom

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 8. 9. 2013 v kategorii DEZERTY a NEPEČENÉ DOBROTY, přečteno: 799×
dezerty/krem-s-krokantom.jpg

PRÍSADY:

1-2 banány

Krém:

100 g bileleho jogurtu

150 g mascarpone

50 g šľahačkovej smotany

30 g trstinového cukru

krokant:

50 g hrubo pomletých orechov

40 g krupicového cukru

POSTUO:

Všetky suroviny na krém vyšľaháme a dávame pozor, aby sme ju neprešľahali. Krokant si pripravíme nasledovne: na panvici karamelizujeme cukor a hneď prisypeme orechy. Premiešame a rozlejeme na mastný papier. Necháme vychladnúť. Keď nám zmes vychladne, pomelieme ju na jemno. Do pohárov dáme banány pokrájané na kolieska, zalejeme krémom, posypeme krokantom a takto vrstvíme až po povrch pohára. Dáme na 2 hodiny do chladu odstáť.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a dvě