Krém fraiché

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 29. 5. 2012 v kategorii DEZERTY a NEPEČENÉ DOBROTY, přečteno: 492×
img-1287.jpg

PRÍSADY:

200g krému fraiché

130g 7O% čokolády

2PL kryštálového cukru

šľahačka na ozdobu

POSTUP:

Krém zohrejeme, keď začne bublať pridáme nalámanú čokoládu a cukor. Neustále miešame kým sa čokoláda a cukor nerozpustia. Hotovú zmes nalejeme do pohárov a dáme chladiť. Pred podávaním ozdobíme šľahačkou.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel tři a sedm