Bravčové karé so zeleninou

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 22. 8. 2013 v kategorii MASKO, přečteno: 1452×
masko/srbske-rebierko.jpg

PRÍSADY:

2 plátky bravčové karé
soľ
olej
80 g paradajkový pretlak
1 cibuľa
2 ks čerstvá paprika
3 paradajky
2 dcl vývaru

POSTUP:

Plátky mäska naklepeme a osolíme. Opečieme ich z oboch strán na rozpálenom oleji. Keď máme mäsko opečené, vyberieme ho a odložíme bokom. Do výpeku pridáme cibuľku, papriku a ošúpané nakrájané rajčiny a rajčinový pretlak, Premiešame, pridáme mäsko a postupne prilievame vývar. Duséme do mäkka. Hotové mäsko podávame s dusenou ryžou.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel čtyři a jedna