Cestoviny s tuniakom

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 2. 9. 2012 v kategorii MASKO, přečteno: 1844×
masko/img-2363.jpg

PRÍSADY:

3 PL masla

3 PL olivového oleja

3 PL hladkej múky

2 dcl mlieka

2 dcl šľahačkovej smotany

2 konzervy tuniaka v oleji

soľ

mleté čierne korenie

čilli paprička

cestoviny

POSTUP:

Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Kým sa nám varia, pripravíme si omáčku. Maslo roztopíme spolu s olivovým olejom, keď sa celkom rozpustí pridáme hladkú múku a dobre vymiešame aby sme nemali hrčky. Odstavíme z ohňa a opatrne vmiešame teplé mlieko. Dobre rozmiešame a dáme naspäť na oheň, pričom neustále miešame, kým nám omáčka nezhustne. Pridáme soľ, korenie, štipku muškátového orieška, čilli papričku, ktorú sme si rozdrvili a na záver pridáme tuniaka a šľahačkovú smotanu. Necháme prevrieť a zmiešame s cestovinami.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvanáct a tři