Gnocchi so šampiónovou omáčkou a prosciucttom

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 1. 6. 2012 v kategorii MASKO, přečteno: 439×
masko/9309716.jpg

PRÍSADY:

200 g šampiňónov

100 g dubákov

maslo

cibuľa

2 strúčiky cesnaku

4 plátky prosciutta

smotana na šľahanie

parmezán

čerstvé mleté korenie

soľ

mlieko a múka na zahustenie

POSTUP:

Cibuľu a hríbiky nakrájame na malé kocky a osmažíme na oleji. Štyri plátky prosciutta nakrájame na kúsočky a pridáme k cibuľovo-hríbovej zmesi. Ochutíme soľou a korením a zalejeme smotanou. Krátko povaríme a na záver pridáme nastrúhaný parmezán. Podávame s gnocchi buď domácim alebo polotovarom.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedenáct a deset