Kuracia čína

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 31. 5. 2012 v kategorii MASKO, přečteno: 688×
masko/8157860.jpg

PRÍSADY:

500 g kuracích pŕs

2 ČL kari korenia

1 ČL solamilu

červená paprika

mrkva

čínska zmes - mrazená

pór

šampiňóny

Omáčka:

1 PL octu

200 ml studenej vody

2 PL sójovej omáčky

2 ČL kryštálového cukru

2 ČL solamilu

soľ

korenie

POSTUP:

Zeleninu nakrájame na slížiky, zprudka opečieme na oleji, ale iba krátko, pridáme hríby. V hrnčeku si rozmiešame suroviny na omáčku. Dobre rozšľaháme aby sme nemali hrčky a prilejeme k zelenine. Ak je omáčka veľmi hustá, tak ju môžeme zriediť vodou. Kuracie mäsko nakrájame na kocky, posypeme korením, 1ČL solamilu, soli, premiešame a opečieme na druhej panvici. Na záver prilejeme omáčku, prehrejeme a môžeme podávať. Hodí sa k tomu najmä ryža.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvanáct a tři