Losos s orechmi a medom

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 31. 5. 2012 v kategorii MASKO, přečteno: 673×
masko/img-1303.jpg

PRÍSADY:

2 plátky lososa

petržlenová vňať

nasekané orechy

1 šálka strúhanky

citrónová šťava

soľ

čierne korenie

Marináda:

2 PL kremžskej horčice

2 PL medu

2 PL rozpusteného masla

POSTUP:

Lososa osušíme utierkou, dáme do olivovým olejom vymazaného pekáča a z vrchu trochu osolíme a okoreníme. Maslo, med a horčicu zmiešame v miske a nalejme na lososa. Lososa posypeme strúhankou a na vrch dáme nasekané orechy a petržlen. Pečieme na 200 C cca 15 min. Hotového lososa polejeme troškou citrónovej šťavy.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel šest a pět