Pikantný Pangasius

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 23. 9. 2012 v kategorii MASKO, přečteno: 714×
masko/rybka1.jpg

PRÍSADY:

filety rybky Pangasius

korenie na ryby

soľ

limetková šťava

olej

Šalát:

syr balkánaskeho typu

rajčiny

pažítka

3 čili papričky

limetková šťava

petržlenová vňať

olivový olej

POSTUP:

Rybku si umyjeme, usušíme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme limetkovou šťavou dáme na chvíľku odstáť do chladničku. Kým nám rybka oddychuje, pripravíme si šalát. Rajčinky a čilli si nakrájame na malé kúsky, rovnako aj syr, pridáme na drobno nakrájanú pažítku a petržlenovú vnať. Všetko polejeme olivovým olejom a limetkovou šťavou. Premiešame a necháme oddstáť aby sa chute prepojili. Rybku vyberieme z chladničky a opečieme z oboch strán na oleji. Podávame so šalátom a s opečenými zemiakmi.

Štítky: masko
Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel osm a tři