Bryndzová nátierka s vajíčkom

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 7. 8. 2012 v kategorii RAŇAJKY, přečteno: 663×
ranajky/img-1962.jpg

Keďže raňajky sú najdôležitejším jedlom dňa, je potrebné aby boli dostatočne sýte. Bryndzová nátierka patrí medzi ne. Stačí aj málo a zasýti Vás na dlhé hodiny smile

PRÍSADY:

250 g bryndze

2 PL masla

3 vajíčka uvarené na tvrdo

1 cibuľa

kyslá smotana podľa potreby

mletá rasca

mletá červená paprika

soľ

POSTUP:

Cibuľu nakrájame pridáme bryndzu, maslo a poriadne vymiešame. Ak je nátierka veľmi hustá pridáme trošku kyslej smotany a nastrúháme vajíčka na jemnom strúhadle. Podľa chuti dochutíme rascou, paprikou a soľou.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedna a devět