Tuniaková praženica

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 15. 7. 2012 v kategorii RAŇAJKY, přečteno: 938×
ranajky/img-1695.jpg

PRÍSADY:

1 konzerva tuniaka v oleji

4 vajíčka

1 menšia cibuľa

2 strúčiky cesnaku

2 PL smotany

2 PL oleja

soľ

korenie

1 čili paprička

POSTUP:

Na oleji osmažíme na drobno nakrájanú cibuľu. Vajíčka osolíme, okoreníme a zmiešame so smotanou. Z tuniaka zlejeme olej. Čili nakrájame na malé kúsky, cesnak prelisujeme a prídame k cibuľke. Krátko orestujeme a priemiešame tuniaka. cca 2 min. opekáme a prilejeme rozšľahané vajíčka  a podľa chuti opečieme.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel deset a dvě