Klobásové tyčinky

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 31. 5. 2012 v kategorii SLANÉ, přečteno: 626×
img-0837.jpg

PRÍSADY:

125 g hladkej múky

125 g polohrubej múky

125 g masla

1 klobása

1 vajce

1 cibuľa

100 g tvrdého syra

podľa chuti soľ, rasca a mleté čierne korenie

POSTUP:

Klobásu, syr a cibuľu pomelieme na mäsovom mlynčeku. Do misy dáme obidve múky, korenie, rascu a soľ, maslo, pomletú klobásu, syr a cibuľu. Z masy spracujeme cesto, ktoré zabalíme do fólie a odložíme na 1h do chladničky. Po hodine vyšúlame z cesta tyčinky dlhé cca 12 cm s priemerom cca 1 cm. Tyčinky ukladáme na plech vyložený papierom a pečieme po dobu 15 min. na 200 C.

PS.: najlepšie sa do týchto tyčiniek osvedčila gombasecká klobása, ale môžete vyskúšať aj iné, ktoré máte radi :)

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedenáct a dvě