Jahodový jam

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 31. 8. 2012 v kategorii ZAVÁRANIE, přečteno: 917×
zavaranie/img-2085.jpg

Úplne jednoduchý receptík na jahodový jam, ale tá chuť a vôňa jahôd Vám aj v zime pripomenú horúce dni.

PRÍSADY:

1 kg jahôd

500 g kryštálového cukru

POSTUP:

Jahody uvaríme s kryštálovým cukrom až kým sa jahody  takmer celkom nerozvaria. Keď máme jam hotový nalejeme ho do pohárov a dáme na 20 min. sterilizovať. 

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a nula