Extra pálivé kuracie mäsko

Napsal Sweetfood.bloger.cz (») 1. 6. 2012 v kategorii MASKO, přečteno: 816×
masko/kuracie-sote.jpg

PRÍSADY:

500 g kuracie prsia

1 ks cibuľa

1 strúčik cesnak

1 ks červená paprika

1 konzerva šampiňóny sterilizované

2-3 ks chilli papričky

2 PL grilovacieho korenia na kuracie mäso

1 KL čierne mleté korenie 

1/2 KL drvená rasca

trošku pálivej mletej papriky

5 PL ostrý kečup

1 KL soľ

podľa potreby olej

POSTUP:

Mäso nakrájame na kúsky a zmiešame s trochou oleja, grilovacím korením, čiernym mletým korením, rascou, soľou a nasekanými chilli papričkami. Vo väčšej panvici rozpálime olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, a opražíme. Pridáme zmes mäsa a korenín a za stáleho miešania restujeme asi 2 minúty. Poprášime mletou palivou paprikou. Potom pridáme na prúžky nakrájanú červenú papriku, šampiňóny, a prelisovaný cesnak. Restujeme asi 8 minút. Nakoniec pridáme kečup, premiešame, a krátko povaríme.

Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninkou.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedna a třináct